Autoškola Signal osnovana je 1990. godine i od tada našim polaznicima dajemo kvalitetnu obuku sa željom i ciljem da postanu dobri i sigurni vozači. Danas je u našoj autoškoli zaposleno devet djelatnika koji svojim predanim radom tvore ugodnu atmosferu za osposobljavanje polaznika. 

Dugogodišnje iskustvo, stručni instruktori i predavači te kvalitetan i moderan vozni park jamac su kvalitetnog i stručnog osposobljavanja polaznika. U našem radu uvijek smo u korak sa vremenom, novim dostignućima i standardima u osposobljavanju i sigurnoj vožnji, o čemu najviše govori jedna od najboljih prolaznosti na ispitima kao i zadovoljni kandidati. 

Osposobljavanje se obavlja u svim vremenskim uvjetima i prometnim prilikama što kandidatu daje svestranost, snalažljivost i sigurnost u vožnji. Satovi održavanja vožnje su koliko god je to moguće prilagođeni slobodnom vremenu kandidata. Dugogodišnji uspješni rad autoškole i naši uvijeti, ponuda, stručni kadrovi i vozni park omogućit će Vam najkvalitetnije i najpovoljnije osposobljavanje.

Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo se prilagoditi Vašim potrebama.

Godina iskustva
Zadovoljnih Polaznika
%
PROLAZNOST NA ISPITIMA
%
PROLAZNOST NA VOŽNJI

Kako do vozačke dozvole

Autoškola Signal svojim dugogodišnjem iskustvom će Vam pomoći da bez poteškoća i u vrlo kratkom vremenu dođete do potrebnih znanja i vještina potrebnih za stjecanje vozačke dozvole.

E-UČENJE

Besplatno preuzmite mobilnu aplikaciju za vaš uređaj