O nama

Autoškola Signal osnovana je 1990. godine i od tada našim polaznicima dajemo kvalitetnu obuku sa željom i ciljem da postanu dobri i sigurni vozači. Danas je u našoj autoškoli je zaposleno šest djelatnika koji svojim predanim radom tvore ugodnu atmosferu za osposobljavanje polaznika.

Dugogodišnje iskustvo, stručni instruktori i predavači te kvalitetan i moderan vozni park jamac su kvalitetnog i stručnog osposobljavanja polaznika. U našem radu uvijek smo u korak sa vremenom, novim dostignućima i standardima u osposobljavanju i sigurnoj vožnji.

Osposobljavanje se obavlja u svim vremenskim uvjetima i prometnim prilikama što kandidatu daje svestranost, snalažnjivost i sigurnost u vožnji. Satovi održavanja vožnje su koliko god je to moguće prilagođeni slobodnom vremenu kandidata.

Dugogodišnji uspješni rad autoškole i naši uvjeti, ponuda, stručni kadrovi i vozni park omogućit će Vam najkvalitetnije i najpovoljnije osposobljavanje.

Naša web stranica upoznat će Vas sa ponudom naše autoškole i omogućiti Vam da izaberete za jednu od mnogih mogućnosti koje Vam nudimo.

S punim poštovanjem Auto škola "Signal".

Klikni za kontakt obrazac!

Klikni za online prijavu!